Selecteer een pagina

Andrea Roozendaal

Secret Rose Deck

Over mij

Als kind stond ik elke avond voor mijn open raam kijkend naar de maan en de sterren….op zoek naar HET.

Daar aan de hemel was iets prachtigs, iets waardoor ik wist dat ik altijd veilig was. En hoewel ik HET in de loop van mijn leven verloor was HET er toch altijd. Ik moest alleen de connectie herstellen. De connectie met mijn hogere zelf, de liefde en de verbinding met alles wat is.

HET was mijn hogere zelf.

Ik ben intuitief schrijfster, healer en artist. Ik inspireer vrouwen om hun leven in alignment te brengen met wie ze werkelijk zijn. Hun vrouwelijkheid te omarmen en de stem van hun hart te volgen. De regie over hun leven terug te pakken door in hun vrouwelijke kracht te stappen,

Het gaat om JOU en wie jij bent.

Als kind al tekende ik vrouwen en meisjes met aureolen. Na jaren jn de interieur styling te hebben gewerkt begon ik in 2012 met het tekenen in zwart/wit vanuit mijn intuitie. Ik ontdekte dat ik healingen kon geven en de helende kracht van mijn tekeningen. Heel enthousiast over het leven laat ik me leiden door mijn intuitie. Ik geloof dat alles wat je als “moeilijk” ervaart je uiteindelijk dichterbij jezelf brengt, de liefde voor jezelf.
Door mijn huidkanker, kwam ik in de wachtkamer van de dermatoloog in contact met een vrouw die tekende met zwarte fijnschrijver. Daar is het begonnen en ligt de oorsprong van mijn carddeck. Ik word geinspireerd door al het moois van het leven, door mythologie en de “Heilige vrouwen” uit de geschiedenis die voor zichzelf zijn opgestaan en hun hart een stem hebben gegeven.
Ik vind het magisch om krachtplekken te bezoeken die bekend staan om de vrouwelijke energie. De verborgen Sacred Wisdom. De energie van plekken als Glastonbury en Vezelay brengt me nog dichter bij de wijsheid in mezelf.

Follow on instagram