Selecteer een pagina

Privacy Policy

Secret rose deck is opgericht om jou te helpen met persoonlijke groei. Alle verkregen gegevens behandelen wij vertrouwelijk en zijn ten alle tijden voor jou inzichtelijk te maken. We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat volgens de AVG en UAVG mogen.

1. Persoonsgegevens
Wij verwerken verschillende persoonsgegevens die we ten alle tijde vertrouwelijk behandelen. We verwerken alleen de gegevens die je zelf aan mij hebt verstrekt. Het gaat hierbij om de volgende (mogelijke) gegevens;
a Bedrijfsnaam
b Voor- en Achternaam
c. Factuuradres en Vestigingsadres
d. KvK-nummer
e. E-mailadres
f. Telefoonnummer
g. Skypenaam
h. Sociale media accountnamen
i. Klantnummer, opdrachtnummer, offertenummer en factuurnummer

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?
We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf via de website, e-mail, aankoop, opdracht of Sociale Media – aangeleverd gekregen.

2. Doeleinden
We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat volgens de AVG mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

Contact
Heb je contact met ons opgenomen, per telefoon, e-mail, het contactformulier, of social media, dan hebben we van jouw gegevens ontvangen. Deze verwerken we om te kunnen reageren op jouw vraag of verzoek. Wij bewaren je gegevens voor maximaal 5 jaar, zodat we je altijd goed van dienst kunnen zijn.

Nieuwsbrief
Als je jezelf hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, de rose letter, ontvang je deze een paar keer in de maand. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie te kunnen sturen. De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen, zoals het beantwoorden van vragen of toezenden van documenten. Je ontvangt alleen de mails wanneer jij je hier expliciet voor hebt ingeschreven. Wanneer jij je uitschrijft voor de mails worden de gegevens uit onze database verwijderd.

Offertes/Facturatie/plaatsen van een bestelling
Vraag je bij ons een offerte op, dan verwerken we je bedrijfs- en persoonsgegevens om een gerichte offerte te kunnen sturen. Als je bij ons een bestelling plaatst, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die opdracht. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren offertes, facturen en betaalgegevens 5 jaar.

3. Doorgifte
Ontvangers van persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt, behalve voor zover ze worden opgeslagen op servers, waarvoor wij diensten van derden afnemen. Met deze partijen, binnen en buiten de EER, hebben wij verwerkersovereenkomsten gesloten om je gegevens zo goed mogelijk te beschermen.
We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers: • Hosting van onze website
• WordPress
• Boekhouder
• Mailservers
• Telefoondiensten • Betaaldiensten
• Bezorgdiensten
Wij zullen jouw gegevens niet doorverkopen ​aan derden.

4. Jouw rechten
We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Voor verzoeken kun je altijd contact opnemen per e-mail via info@andrearoozendaal.nl

Inzage
Je kunt te allen tijde een verzoek doen bij Secret rose deck om jouw gegevens in te zien en te wijzigen.
Andrea Roozendaal
Secret rose deck
Schipperstraat 36
4871 KK Etten-Leur

Als je op basis van inzage je gegevens aan wilt laten passen, laten verbeteren, aanvullen, afschermen of verwijderen, kun je hiertoe een verzoek indienen. Klanten kunnen via hun persoonlijke account op de website zelf ook een aantal gegevens aanpassen.

Bezwaar
Tegen de verwerking van jouw gegevens met als juridische grondslag het gerechtvaardigd belang van The Secret Rose Deck kun jij bezwaar maken.

Gegevensoverdracht
Mocht jij je gegevens bij een andere aanbieder onder willen brengen, zal ik jouw gegevens verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm die door gangbare digitale systemen te openen is.

Intrekking
Wanneer ik gegevens heb verwerkt op basis van jouw expliciete toestemming, heb jij het recht deze toestemming in te trekken. Dit kan wel gevolgen hebben voor de informatie en diensten die ik je kan leveren.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

5. Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben verschillende maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen.
Zo wordt standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order worden opgeslagen op de server van onze webwinkel.

6. Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van onze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics. Via deze website worden er cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Wij kunnen je niet persoonlijk herleiden. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de EU-US Privacy Shield principes. De Google Analytics cookies worden 50 maanden bewaard. We hebben alle gegevens geanonimiseerd.

Social media
We willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. De meeste social media kanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US Privacy Shield
Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.
Facebook​ – ​Instagram​ – ​Pinterest

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Wijzigingen
Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.