Het is tijd voor de lichtwerker om op te staan. Je hebt genoeg spiritueel werk verricht, NU is het tijd om het uit te voeren en DAT gaan doen waarvoor je hier bent!!
Tijd om de angst niet meer te voeden maar geloven en de verantwoordelijkheid nemen om zelf vanuit liefde te handelen.

Zolang jij nog uit angst je leven leidt draag je niet bij aan het verlichten van de wereld.
Zolang jij niet echt durft op te staan en maar blijft twijfelen verandert er niets.
Zolang jij niet echt jezelf durf te zijn in alles, en dit doen we echt allemaal nog op bepaalde vlakken, blijf je de angst voeden en ben je verwijderd van liefde.
Of het nu gaat om de mensen waarmee je omgaat omdat het hoort, je werk waar je blijft hangen, je je moe voelt en toch doorgaat, je doorworstelt in je relatie terwijl de liefde er niet meer is, je je emoties niet durft aan te kijken maar er weg voor vlucht, je niet goed voor je lichaam zorgt, je niet je grenzen afbakent, je dingen doet uit schuldgevoel  enz, dan….draag je bij aan angst en angst voedt het donker.

STA OP gevoelige vrouw, man, lichtwerker, soulentrepreneur straal je licht krachtiger. Je bent gekomen in deze tijd omdat het NU anders mag en kan. Je voelt dat je ziel je misschien een hele andere richting opwijst dan dat je hoofd zegt. Bedenk dat je intuïtie je nooit pusht maar zachtjes praat uit liefde voor jou.

Zoals Jeanne d’ Arc het zo mooi zei…Jij bent geboren om DIT te doen. Je weet in je hart welke stap je mag nemen!

De tijd is NU gekomen om onzekerheid achter je te laten, de diepe collectieve angst voor afwijzing en alleen zijn. We zijn allen één, je bent niet alleen. WE ZIJN SAMEN…altijd!

Schrijf je hieronder in voor de rose letter om een seintje te krijgen waneer de webshop weer open gaat.

Je bent ingeschreven! Check je mail!