De laatste tijd ben ik me erg aan het verdiepen in familiesystemen  en de vrouwenlijn in verhouding tot in je kracht staan. Je wordt pas krachtig als je inziet dat de rol die je nu leeft misschien helemaal niet van jou is maar de rol is van de maatschappij of jouw familiesysteem! Dat bewustzijn heeft een enorm effect. Kun je je voorstellen hoe onrustig, moe, zwaar je je niet moet voelen als je je voor je gevoel elke keer moet bewijzen? Hoe zwaar het leven wel niet moet zijn als je de rol van iemand anders speelt/leeft?? Het gaat even goed en dan ebt je kracht weer weg en voelt het alsof je weer opnieuw moet beginnen. Ik ben hier heel veel over aan het leren, schrijven en ontdekken maar daarover later meer. De vraag is voor welke rol ben jij denk je naar deze aarde gekomen?

Je ziel wordt namelijk pas ECHT zielsgelukkig als ze HAAR rol gaat vervullen waarvoor ze naar deze aarde is gekomen. In DIE rol ben je op z’n krachtigst! En die rol is voor iedereen anders! Daarom is authenticiteit en acceptatie de ware sleutel tot je kracht.  Dat begint met accepteren wie je werkelijk bent als persoon en van die persoon, JIJ, zielsveel gaan houden. Ook van alle dingen die jij als eigenaardig of onaardig beschouwt. Maar het betekent ook te gaan houden van de omstandigheden waar je NU bent. Het betekent ook HOUDEN VAN HET MENS ZIJN.

 FIRST EMBRACE HUMANITY
 Maria Magdalena

We mogen stoppen met vechten tegen en vrede sluiten met WAT IS zeker ook in deze tijd. We zeggen allemaal hoe erg het is in de wereld, hoe we naar gewoon en vreedzaam verlangen, maar eigenlijk vechten we constant tegen gewoon ZIJN, vrede in onszelf en vrede hebben met de omstandigheden. Niets zal je zo gelukkig maken als HET NU accepteren en je vervulling leven, ongeacht de omstandigheden. Je voelt je dan letterlijk VERVULD van dit leven. VERVULLING is DE KRACHT. Daar hoef je niet meer te zoeken of vinden, daar kun je eindelijk rust vinden en gaan ZIJN. Je purpose vinden is niets meer dan je BLIJE ZELF gaan zijn. Dingen doen die je zielsgelukkig maken en die je doen groeien. Je hoeft niet perse een super grote zielsmissie te hebben het gaat erom dat je voelt welke rol JOU het gelukkigste maakt en in welke rol je ECHT IN JE KRACHT BENT. Het begint bij kleine stappen maken elke dag. Het is als een vakantie, een reis waarin je elke dag meer jezelf wordt.

 

THUISKOMEN IN JE KRACHT

 

Ik heb veel dingen meegemaakt in mijn leven die door de maatschappij als ‘zwaar’ worden gezien. Toch zie ik ze als geschenken die me dichterbij mezelf hebben gebracht. Ze lieten me de waarheid laten zien over mijn leven, waar ik stond en nu ben. Ze gaven me groei zodat ik steeds beter in staat ben om mijn rol hier op aarde te vervullen. Ben ik er al? Nee. Is het altijd makkelijk? Nee. Maar dit is onderdeel van het mens zijn. Zodra je zware dingen ziet als iets wat je dichterbij huis brengt worden ze vanzelf licht.

Zie het als je na een vermoeiende dag, terug naar huis rijdt. Hoe dichter je komt, hoe blijer je wordt. Als je dan eindelijk de deur open doet slaak je een zucht van verlichting…aaah heerlijk thuis. Dat zelfde gevoel krijg je als je thuis bent hier op aarde en je in je rol stapt. Die speciale rol die jouw zo gelukkig maakt maar ook de rol is waarin jij je zo krachtig voelt.  En met krachtig bedoel ik niet enthousiast maar echt krachtig vanuit jouw diepste kern. Bewustzijn over je kracht kan je heel erg helpen om je leven te reflecteren.

WANNEER VOEL JIJ JE KRACHTIG?

 

Hieronder vind je 7 VRAGEN DIE BEWUSTZIJN GEVEN OVER JOUW INNERLIJKE KRACHT. Het fijnste is om de antwoorden op te schrijven. Kun je voelen welke omstandigheden jij nodig hebt ?

  • Wanneer voel jij je in je kracht?
  • Wat doe je dan?
  • Wat heb je aan?
  • Waar ben je?
  • Ben je alleen of met anderen?
  • Met andere woorden; wat zijn de omstandigheden dat je nu zo krachtig dicht bij jezelf kunt blijven?
  • Kun je deze omstandigheden elke dag creëren en de regie over je leven nemen?

Deze 7 vragen helpen je bewust te worden wanneer je wel in je kracht bent. Ze kunnen je helpen om meer balans te vinden in jezelf en je rol op aarde te gaan VERVULLEN, niet af en toe maar altijd.

Misschien is de rol klein maar groots, misschien is de rol groots maar klein. Het maakt niet uit, zolang jij door die rol te vervullen blij bent en een baken van licht wordt, zit je op het juiste spoor. Zodra we allemaal onze rol gaan vervullen zijn er geen verschillen meer, is er geen onrust meer…Pas dan is er vrede en licht op aarde

Schrijf je hieronder in voor de rose letter om een seintje te krijgen waneer de webshop weer open gaat.

Je bent ingeschreven! Check je mail!