Ik geloof dat je leven en bedrijf gaat stromen als je jezelf diep kent en ja zegt tegen je eigen unieke manier.  Op het moment dat ik koos om mijn webshop 1 keer in de maand te openen, verviervoudigde mijn omzet. Maar veel belangrijker, het gaf vervulling en de kracht om nog voller voor mezelf en mijn boodschap te gaan.

Tuurlijk vond ik deze keuze spannend, maar het niet doen was nog moeilijker. Als ik niet volg wat mijn hart aangeeft raak ik eruit, gaat het wringen en daar kies ik niet meer voor. Ik geloof dat alle keuzes die mijn hart aangeeft, de keuzes zijn die me helpen groeien en ik vertrouw daar volledig op.

Ik geloof dat wanneer je keuzes maakt vanuit je hart, je altijd wordt beloond.

Een eigen bedrijf dwingt je om nog sterker te staan in je hartkracht. Als je de keuzes niet maakt, die je hart aangeeft, omdat je bang bent handel je vanuit je hoofd. Dat is niet de plek om te voelen. Eenmaal daar is het lastig om eruit te komen. Er blijft iets wringen en blijf je zoeken naar een andere manier om van dat gevoel af te komen. Je gaat oplossingen verzinnen, maar dat is niet je hart laten leiden.

Je hart laten leiden is vol vertrouwen ja zeggen ook al vind je het spannend. Als je kiest gebeurt er iets, er komt een beweging en je hart wilt bewegen/groeien. Het maakt niet uit of het de juiste keuze is, er zijn geen verkeerde keuzes. Het is de keuze die goed voelt in het moment. En wie zegt dat je keuzes niet terug kunt draaien? Dat dat ongeloofwaardig is, is een menselijk oordeel hierop. Waarom zou dat niet mogen? Als je het later anders wilt is dat helemaal oké.

Dit is jouw leven en jouw bedrijf. Jij bent de leider en mag het helemaal doen op jouw manier.

Ik geloof dat het tijd is voor alle onderneemsters om werkelijk op te staan en het vrouwelijke en mannelijke samen te voegen tot één krachtige kern in je hart. Niet nog meer helen, zoeken, maar VOL ja zeggen tegen jouw uniekheid, jouw manier en hoogste potentie. Dit geeft een vervulling die je meedraagt voor de rest van je leven en daarmee nodig je de ander uit om dit ook te doen.

Lead by heart

Andrea x

Schrijf je hieronder in voor de rose letter om een seintje te krijgen waneer de webshop weer open gaat.

Je bent ingeschreven! Check je mail!