Vorige week vond ik op de grond voor het tuincentrum een klein bloemetje. Een klein jasmijn bloemetje die samen met heel veel anderen kleine bloemen één grote bloem vormen.
 
Ik neem altijd elk bloemetje mee wat ik vind en probeer het nog te laten leven, omdat ik het zo zonde vind dat die bloem niet kan doen waarvoor ze hier is; BLOEIEN
 

Hoe zit dat met jou?

 
Wat als deze jasmijn jou symboliseert? Jasmijn vormt met alle bloemen één grote bloem? Alle kleine bloemetjes ( facetten) samen zijn een eenheid.
 

Laat jij alle facetten zien van jezelf?

 

Bloei jij volledig??

 
Of zijn er dingen die je wegdrukt?
Misschien vond men je te kattig, te aanwezig, te ongeremd of te gevoelig en heeft je omgeving je om deze dingen veroordeeld. Misschien vond men dat dat niet gepast was als meisje.
 
Wij vrouwen hebben zo geleerd om ons in te houden omdat het niet vrouwelijk is. We hebben geleerd dat geven en je inhouden bij het vrouw zijn hoort. NEE in die getemde kant ligt juist jouw kracht, je voelt pas echt geluk als je daarin compleet bent.
 
Het is tijd om VOL op te staan, niet meer half half. Niet meer alleen de dingen laten zien waar je goed in bent maar ook de dingen die anderen misschien niet van je gewend zijn. Zolang jij het niet meer in jezelf veroordeelt krijg je het ook niet meer gespiegeld in de buitenwereld omdat je trouw bent aan jezelf. Als je al je facetten omarmt leef je pas echt en kun je je droomleven creëren met je missie en bedrijf. Anders blijf je zoeken en vind je het nooit goed genoeg. In feite blijf je zoeken naar dat deel dat je mist!
 
Werkelijk trouw zijn aan jezelf is uitspreken waar jij in gelooft, gaan staan voor je visie en alles van jezelf laten zien.
Al je facetten laten zien!
De eerste keer is het eng, de tweede keer spannend, de derde keer ongemakkelijk, de vierde keer oké en de vijfde keer voelt het als een opluchting.
 
Je kan nog tientallen processen aangaan, boeken lezen, alles weten en blijven uitstellen of je kunt nu kiezen. Gewoon gaan proberen en doorvoelen wat er zich misschien aandient.
Het leven en ondernemen is ontdekken.
Niet vanuit je hoofd want dan verdwaal je en verdwalen geeft frustratie.
 
Ontdekken mag plezierig zijn, spelen, voelen en overgeven. Alles hoeft niet meteen te kloppen. Proberen geeft groei en een voorwaartse stroom. Met half half kom je niet waar je ziel naar toe wilt. Ga doen waar je echt naar verlangt. In je grote verlangen ligt je vervulling!
 

Stel jezelf deze ene vraag;

 
Hoe ziet jouw werkelijke droomleven eruit? Wat doe je dan, wat draag je, hoe ziet je dag eruit, welke klanten heb je, hoeveel vervulling voel je, hoeveel verdien je, hoe voel je je en wat beteken je voor de wereld?
 
Als jij de keuze wilt maken om op te staan voor de wereld zet dan door en maak een keuze om vandaag een stap vooruit te nemen en met één ding te beginnen.
Elke dag dat je wacht, ontneem je de wereld jouw essentie.
Elke dag dat je wacht is er één teveel!
 

Met wat ga jij vandaag beginnen??

Schrijf je hieronder in voor de rose letter om een seintje te krijgen waneer de webshop weer open gaat.

Je bent ingeschreven! Check je mail!