Webshop gesloten tot 12 februari 

Andrea Roozendaal

Andrea

Roozendaal

SECRET ROSE Deck

Over mij

Als kind stond ik elke avond voor mijn open raam kijkend naar de maan en de sterren….op zoek naar HET.

Daar aan de hemel was iets prachtigs, iets waardoor ik wist dat ik altijd veilig was. En hoewel ik HET in de loop van mijn leven verloor was HET er toch altijd. Ik moest alleen de connectie herstellen. De connectie met mijn hogere zelf, de liefde en de verbinding met alles wat is.

HET was mijn hogere zelf.

Ik ben intuïtief schrijfster, healer en artist. Ik inspireer vrouwen om hun leven in alignment te brengen met wie ze werkelijk zijn. Hun vrouwelijkheid te omarmen en de stem van hun hart te volgen. De regie over hun leven terug te pakken door in hun vrouwelijke kracht te stappen.

Het gaat om JOU en wie jij bent.

Als kind al tekende ik vrouwen en meisjes met aureolen. Na jaren jn de interieurstyling te hebben gewerkt begon ik in 2012 met het tekenen in zwart-wit vanuit mijn intuïtie. Ik ontdekte dat ik healingen kon geven en ik ontdekte de helende kracht van mijn tekeningen. Heel enthousiast over het leven laat ik me leiden door mijn intuïtie. Ik weet uit ervaring dat alles wat je als “moeilijk” ervaart, je uiteindelijk dichterbij jezelf brengt.

Ik word geïnspireerd door al het moois van het leven, door mythologie en de “Heilige vrouwen” uit de geschiedenis die voor zichzelf zijn opgestaan en hun hart een stem hebben gegeven. Ik vind het magisch om krachtplekken te bezoeken die bekend staan om de vrouwelijke energie. De verborgen Sacred Wisdom. De energie van plekken als Glastonbury en Vezelay brengt me nog dichter bij de wijsheid in mezelf.

Ik hoop met mijn creaties dat jij HET ook gaat ontdekken en zo weer in verbinding komt met jouw ware zelf.

Webshop weer open 12 t/m 14 februari

  

 Wil je een seintje krijgen als de shop open gaat? Schrijf je dan hieronder in voor de rose letter.

Je bent ingeschreven! Check je mail!