Business Heart Signature

Business Heart Signature

1:1 coach traject

Een bedrijf en aanbod dat past bij je hartmissie   

Voel jij er zit zoveel meer in mij dan dat ik daadwerkelijk laat zien?

Je bedrijf is de manier om je hartmissie in de wereld te zetten. Dit werkt alleen als je bedrijf past bij wie jij werkelijk bent. Ik geloof dat je anders blijft twijfelen en zoeken. Als bewuste ondernemer ga je steeds een laag dieper in je eigen essentie totdat het punt komt dat je voelt, het is tijd voor de echte stap VOL vooruit.

Alleen zo kun je de diepe vervulling ervaren waarnaar je verlangt. Met klanten die naadloos bij je passen, een goed inkomen en bovenal met het bevrijdende gevoel van opluchting. Dat je eindelijk bent aangekomen op de plek die altijd al voor jou bedoeld was en daarmee het verschil kunt maken in de wereld.

Vol aanwezig zijn in je essentie, is je boodschap uitdragen en leiderschap vanuit je hart

 

 

Pas als je helder hebt waar je hart van opengaat kun je je uitspreken. We verdwalen in ons hoofd. Een helder hoofd is een krachtig hart. Daar ontstaat volle hartkracht. Dan pas kun je vol ja zeggen en je bedrijf leiden op jouw unieke manier.

Wil jij niet langer blijven zoeken en echt doorpakken? Verlang jij naar die diepe vervulling voelen, vol in je boodschap gaan staan, focus, je missie uitdragen en leiden op jouw manier? Mijn missie is om dat VOL in jou naar boven te halen.

\

Vervulling

Het innerlijk kind. Spelen en genieten. Wat wil je, wie ben je, wat is je passie, je talent, waar word je blij van, hoe wil je je positioneren, wat is je verhaal. We gaan diep in op jouw visie, waardes en unieke kernkrachten die je vindt in het mannelijke of vrouwelijke.

[

Ontdekken

Het vrouwelijke. Voelen en ontvangen. Met welke doelgroep resoneer jij en wat kies je, het archetype van je bedrijf waarin ik werk met mijn eigen ontworpen kaarten. Hoe wil jij je laten zien en welke manier past bij jou. Ontvangen van geld energie.

]

Leiderschap

Het mannelijke. Daadkracht en actie. Jouw woorden in de geschreven Heart Signature, jouw leidraad in het ondernemerschap. We vertalen het naar een passend aanbod, schalen jou en je prijzen op naar werkelijke waarde. Vanuit daar ga je over tot actie, de leiding nemen en kiezen.

Zeg ja tegen je hartmissie

Bewustzijn, spiritualiteit en business gaan voor mij samen. Ontplooing van je essentie in plaats van nog meer zoeken zorgt ervoor dat je stevig gaan staan in je leven en bedrijf. Vanuit daar kun je leiderschap nemen en VOL jouw boodschap uitdragen en een bedrijf creëren dat helemaal past bij jou. Ik stimuleer je om het op jouw manier te doen en stappen te zetten. Mijn scherpe intuïtie laat me voelen waar jouw hart helemaal van aangaat. Dit koppel ik terug zodat je de diepe antwoorden in jezelf vindt. Jij alleen kunt vol ja zeggen. Hierdoor kom je niet alleen een grote stap verder in je onderneming, maar je groeit, door de enorme hartkracht, ook vol in je hoogste potentieel. Veelzijdige ondernemers die een positieve impact willen maken op de wereld weten dat dit alleen mogelijk is als ze volledig zichzelf zijn.

 
 
Leiden vanuit je hart kun je alleen als je voelt wie je werkelijk bent

Wil je eindelijk doorzetten? En gaan voor je grootste verlangen om met je bedrijf je droomleven te creëren?

 

Business Heart Sinature Traject

 

Van blijven verdwalen in je hoofd naar VOL kiezen voor jezelf en een krachtig aanbod dat past bij je hartmissie

 • Je ontvangt een uniek e-book die je invult en  waar ik op invoel. Dit is het uitgangspunt voor het interview.
 • We starten met een interview via Zoom van 1,5 uur. We gaan ontdekken wat je hartmissie is en ga diep doorvragen en signaleren wat jouw verlangen is.
 • Ik ga alles in kaart brengen en vastleggen in jouw unieke Heart Signature Manifest. In het Manifest staat o.a. wat jouw missie is en hoe jij je kunt positioneren, welke boodschap jij uit wilt dragen, met wie je wilt werken, waarom en gouden zinnen voor posts/blogs.
 • Na twee weken ontvang ik je voor een MAGIC DAY bij mij thuis van 10.30-14.30 uur waarin we gaan kijken hoe jij wilt werken en jezelf gaat neerzetten. We gaan jouw Heart Signature Manifest vertalen naar een aanbod dat helemaal past bij jou en waar je direct mee kunt beginnen. We kijken naar eventuele blokkades die jouw droomleven belemmeren, welke keuzes je mag maken of wat er zich aandient. We maken een concreet plan van aanpak.  We sluiten we af met een heerlijke lunch.
 • Ik werk met mijn eigen systemische kaarten en unieke archetypekaarten. Van de laatste kies je er eentje uit die je ontvangt. Deze bevat een zeer hoge energietrilling die past bij jouw zielsmissie
 • Een uur of meerdere ( afhankelijk wat jij nodig hebt) waarin ik je coach, een reading geef, leer met de wet van vibratie te werken of je hart activeer

Details

Prijs vanaf €1795 excl btw

+ Hart-krachtkaart

+ Archetype kaart

+ Ondersteunende Art Print of Card deck

+ Business Heart Signature Manifest

 

 

 

 

 

Ik hou ervan als jij;

gaat voor groei, verantwoordelijkheid neemt, open staat voor ontvangen, duidelijk kiest, snel doorpakt en vol ja zegt. Ik daag je uit hierin. Ik hou ervan als jij enthousiast bent en niet blijft hangen. Ik geloof in snelheid en moed ondanks dat het spannend is.

Maar boven alles geloof ik in jou en jouw unieke waarde.

DIT TRAJECT IS VOOR JOU ALS JE VAN JE HARTMISSIE JE WERK WILT MAKEN, JE VERLANGT NAAR HELDERHEID, EEN AANBOD WILT DAT HELEMAAL PAST BIJ WIE JE BENT EN JE (EINDELIJK) WILT DOORPAKKEN OM VOOR JE DROOMLEVEN TE GAAN

Andrea liet me diep in mijn ziel duiken om mij volledig alligned te krijgen met mijn ziels-missie.

Door de super krachtige en intuitive begeleiding landde alles wat niet recht uit mijn hart kwam regelrecht de prullenbak in.

Simone Rayer, systemisch coach simonerayer.nl

Ik ben een coach die naast je staat en de ruis weghaalt. Door diepgaand intuïtief interviewen zak je diep in je essentie. Ik daag je met liefde uit zodat jij je hoogste potentieel kunt voelen. Ik heb ontzettend veel tools mogen ontvangen en voel welke jou dieper kunnen brengen. Mijn intuïtie voelt haarscherp aan of jouw (geschreven) woorden uit je hart komen en voelt wat er nodig is om tot hartleiderschap te komen. Ik creëer een krachtveld van geloof en vertrouwen zodat jij moeiteloos stappen kunt zetten in jouw grootsheid. Ik stem mijn energie af op jou zodat jij het hoogst mogelijke bereikt en jij VOL gaat ondernemen vanuit je hart.

Wat levert het traject naast jouw unieke Business Heart Signature concreet op;

Je hebt een aanbod dat bij jou en je missie past en ondersteunende art.

Wat ervaar je nog meer;

 • Je voelt je vrij, vervuld en gelukkig
 • Je hartmissie en hoogste potentieel staan centraal in je business
 • Je hebt weer plezier in het ondernemen
 • Je hebt gouden zinnen voor je teksten, blogs en posts
 • Je business past precies bij jou en je werkt op jouw unieke manier
 • Je trekt klanten aan waar jij van droomt en die passen bij jou
 • Je bent meer zichtbaar omdat je boodschap en visie helder zijn
 • Je hebt een goed inkomen en doet wat je het leukste vindt om te doen

Ik ben heel benieuwd wat jouw droom is. Zullen we even bellen zodat je het me kunt vertellen en we kunnen kijken of dit traject bij je past? 

Ik reageer binnen 48 uur en kijk er naar uit.

Lead by heart

Andrea x

Vrijblijvend kennismaken?

Book a free 30 minutes whatsapp video call

7 + 1 =

Webshop open 10 t/m 12 juli

---


Schrijf je hieronder in voor de rose letter.

Je bent ingeschreven! Check je mail!