recenties

Kind words.. from clients

Wat voelt het deck zuiver. Wauw!

Sinds het deck van Andrea is voor mijn gevoel het een en ander (versneld) in werking gezet betreft mijn proces.
Verschillende thema’s werden (meer) helder.  De cursus van het kaartendeck geeft ook helderheid. Aanrader!
En de kristallen.. magisch. Ik krijg nog elke dag boodschappen via de kristallen door en zij helpen echt ondersteund bij mijn proces. Dit deck voelt echt onwijs zuiver en helend.
Andrea dankjewel voor het volgen van je hart!
Dankbaar!

Suzanne (Little Spirit)

Zo licht.dit maakt echt het verschil tussen zomaar een product en.. liefde

Prachtig getekend en geschreven! Ben zo diep geraakt en ontroerd! Dank je wel!

Wat zijn de kaarten powerful zeg…ze komen heel diep bij mij naar binnen…sommigen brengen tranen in mijn ogen.

Wat een joy en liefde stralen de kaarten uit.

Ik ben er zoooo blij mee!!! Het heeft net al prachtige gesprekken en inzichten.

Wat voel ik me rijk en dankbaar dat dit op mijn pad komt. Ik trok de eerste kaart en pats boem …… in de roos.
De kaart gaf mij ogen-blik-kelijk het antwoord ……. en bracht mij terug in mijn hart en mijn ziel.

Ik weet dat het rose deck mij enorm liefdevol, en helder zal begeleiden naar mijZelf en naar de verbinding vanuit het hart om zo de nieuwe aarde gestalte te geven.

Wat een waardevol geschenk, dank, dank, dank.

Na 2 dagen voelde ik een transformatie en was ik me al meer bewust van mezelf, zoooo mooi.

Je kaarten stralen echt zoveel puurheid en zuiverheid uit.

Bedankt voor het maken van de Secret of the Rose Deck.

De kaarten, de tekeningen, de teksten zijn zooo RAAK. Voor mij. Ik voel zo’n sterke vibratie bij deze kaarten. Het is pure joy om mee te werken. Zo oprecht ook. Dus dank daarvoor. Wens jou een prachtig 2019 en ik kijk uit naar je creaties.

Annelot Vanessa Lensing-Paauw

dank, dank, dank.

Ik weet dat het rose deck mij enorm liefdevol, en helder zal begeleiden naar mijZelf en naar de verbinding vanuit het hart om zo de nieuwe aarde gestalte te geven.
Wat een waardevol geschenk, dank, dank, dank.

Zo licht…

Dit maakt echt het verschil tussen zomaar een product en.. liefde
Prachtig getekend en geschreven! Ben zo diep geraakt en ontroerd! Dank je wel!

De producten van Andrea zijn voor mij heel bijzonder omdat er zoveel liefde, puurheid en licht vanuit gaat.

Naast het secret rose kaartendeck en stenen gebruik ik sinds kort ook het elixer en de bijgeleverde PDF met sacred heart ritueel. En wow, dat komt wel binnen! Ik ervaar een gevoel van gedragen worden door licht en liefde. Op de dagen dat ik extra steun of liefde nodig heb of als ik me blij en dankbaar voel, gebruik ik de roller als parfum of neem ik het mee om er af en toe even aan te ruiken. Mijn lijntje met alles wat liefde is. Ik krijg er een blij hart van!

Reina

Ik ben jou zooooo dankbaar, elke keer als ik een kaart trek.

Dan voel ik dat in elke vezel van mijn lijf. Ik herinner me weer alles. Het is alsof alles weer samenkomt en weer wordt aangeraakt in mijn ziel en mijn zijn.

                                                                      Anita

Hier is echt met liefde aan gewerkt.

De kaarten van Andrea trokken mijn aandacht niet alleen door de uitvoering maar wat ik er zo mooi aan vind is dat Andrea ze heeft laten ontstaan. Prachtige doos. Hier is echt met liefde aan gewerkt.
Andrea doet een suggestie hoe je de kaarten kunt inwijden. Het boekje wat je erbij krijgt geeft goede en voldoende uitleg dat je er verder mee kunt. En de uitleg is niet alleen maar leuk, er worden suggesties gegeven waar je aan kunt werken en in mijn geval was het echt een schot in de roos. Dus Andrea; dank je wel voor deze prachtige spiegel die je me op afstand weet voor te houden.

Manuele

Wat ik direct na het ontvangen van de kristallen merkte was dat mijn blik, zien veranderde, kleuren, texturen, bewegingen werden intenser, BIZAR!

Alsof ik daardoor de liefde, betekenis en verbinding met het blote oog kan waarnemen. Als of alles meer Licht is!

De kristallen brengen me naar mijn licht en het licht in alles en dat doen ze mega liefdevol.
Vandaag mocht ik weer ervaren hoe veel directer muziek bijvoorbeeld binnen komt. Het lijkt sinds ik de kristallen heb alsof er een bewustzijn in mij wakker is geworden en direct geïntegreerd is in mijn systeem.

Blanché

Dank je wel voor het creëren van de Secret of The Rose Deck.

Ik heb de kaarten voor mijn verjaardag op 29 december gekregen. Ze kwamen precies op het juiste moment. Terwijl mijn pad af en toe extreem wiebelig voelt brengen de kaarten mij weer heel dicht bij mij. Nogmaals bedankt voor je prachtige kaarten. En gewoon omdat jij jij bent.

Dieuwertje Dullaert

Wat een joy en liefde stralen de kaarten uit.

Ik ben er zoooo blij mee!!! Het heeft net al prachtige gesprekken en inzichten.

Wat voel ik me rijk en dankbaar dat dit op mijn pad komt. Ik trok de eerste kaart en pats boem …… in de roos.
De kaart gaf mij ogen-blik-kelijk het antwoord ……. en bracht mij terug in mijn hart en mijn ziel.

tranen in mijn ogen

Wat zijn de kaarten powerful zeg…ze komen heel diep bij mij binnen…sommigen brengen tranen in mijn ogen.

Wat een prachtig, puur en veelzijdig kaartendeck!

 

Op gevoel trek ik een kaart uit het deck wanneer ik daar behoefte aan heb of ik kies voor een legging uit de bijbehorende sleutel. Iedere kaart brengt me steeds een stukje dichter bij mijn eigen ik, mijn vrouwelijke kracht, mijn intuïtie. De kaarten zijn werkelijk cadeautjes om te ontvangen! De pure illustraties op de kaarten, de liefdevolle boodschappen en de uitleg van de kaarten in de bijbehorende sleutel raken en kloppen tot in de kern. Ik ben heel erg benieuwd naar alles wat dit mooie deck mij nog gaat brengen. Bedankt lieve Andrea!
Nicolien

Lieve Andrea, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik ben zo dankbaar.

Ik maak zo’n diepe innerlijke helende reis door. Jouw prachtige kaarten wijzen mij telkens weer de weg en zijn zo ‘spot on’ dat ik echt iedere keer weer versteld sta.

De kristallen herinneren me aan het licht en zijn zo troostend en helend…en ik voel dat ze me nog naar een plek brengen, ik zie het lichte pad telkens letterlijk voor me als ik de kristallen vasthoud voor de foto van mij oma. Ik kan nog niet zien waarheen, maar dat komt wel.

Bowinneth Phem

Ik heb zoiets bijzonders meegemaakt… ik heb de kristallen gisteravond onder mijn kussen in mijn hand gelegd, ben in een compleet andere wereld geweest.

Ik stond in een donker soort bos-achtig gebied, waar vrouwen in lange gewaden in een cirkel stonden om een vuur en een draaide naar me toe en wenkte erbij te komen. Ik ben er naar toegelopen, en toen stonden we hand in hand in de cirkel… om vervolgens een nieuwe droom te ontvangen dat de het langwerpige kristal helend werkt op mijn onderbuik, en ik haar daar neer moest leggen op een bepaalde manier.. dit heb ik nog nooit meegemaakt…

Mariëlle de Leeuw

Met jouw kaarten is het net of alles weer wordt aangeraakt in mijn ziel, in mijn zijn…ben je zoooo dankbaar.

Ik hou van de S E C R E T R O S E D E C K kaarten, omdat ik hou van de manier en intentie waarmee Andrea alles doet … eigen en recht uit het hart … haar intuïtie volgend en daarmee soms van ‘standaard’ paden afwijken. Wat mijn pure reactie was bij het ontvangen van de kaarten?
‘Net binnen! WoUW! Kreeg ook heel veel emotie (van geluk) binnen. Je voelt bij het openmaken jouw intentie, jouw aandacht, jouw eigenheid, jouw doorzettingsvermogen…

Jelske de Beer

puurheid en zuiverheid

Na 2 dagen voelde ik een transformatie en was ik me al meer bewust van mezelf, zoooo mooi.
Je kaarten stralen echt zoveel puurheid en zuiverheid uit!